Skifte glasstak på bilen din

Glasstak er kanskje ikke det første du tenker på når du tenker på bilglass. Akkurat som siderutene eller front - og bakruten er glasstaket et viktig komponent for bilen din.

I tillegg til å beskytte deg mot rusk og elementer er glasstaket også viktig å vedlikeholde for sikkerheten.

Når du legger merke til en sprekk, steinsprut eller andre skader på glasstaket, er det lurt å gjøre noe med det så raskt som mulig. En skadet rute kan svekke bilens takstruktur og  øker risikoen for ulykker og innbrudd. Ved å skifte glasstaket i tide kan du unngå akkurat dette og potensielt spare penger. Hos Hurtigruta Carglass® reparere og skifter vi alle typer bilglass. Vi skifter glasstak, siderute, bakrute og selvfølgelig frontruter. Vi er her for deg uansett hvilket bilglass som er skadet.

Hvorfor bør du skifte eller reparere glasstaket på bilen din?

I tillegg til å se pent ut, blender ikke solen like mye på et nytt takglass, som på et skadet, gammelt eller slitt glass. Glasstaket isolerer også bedre, holder kulden og regnet ute av bilen. Det er for gjort å glemme glasstaket på bilen, men det er like viktig å vedlikeholde det som de andre rutene. Gjør deg selv og bilen en tjeneste ved å bestille en time på din nærmeste Hurtigruta Carglass® avdeling, så hjelper vi deg!

Dette må du vite om vindusviskere

Hero-for-partner-inside-car-winter-landscape

Dårlig sikt er roten til alt ondt i trafikken, og vindusviskere er dine beste venner i kampen mot nettopp det. Les her for å finne ut hvor ofte du må bytte ut vindusviskerene.

Les mer

Steinsprutskade?

Hero 2000 x 800  repair

I tiden fremover blir det mye grus og stein på veien. Da er det fort gjort å få en steinsprutskade.

Les mer