Vi tenker på miljøet og prøver alltid å reparere steinsprutskaden først!

Som verdens ledende konsern innen bilglass tar vi miljøutfordring på alvor. Vi jobber hele tiden med å være miljøbevisste og se muligheter for hvordan vi kan spare miljøet. Ved å måle vårt karbonutslipp har vi gjort det mulig å ta kontroll over karbonutslipp vi selv genererer. Hos Hurtigruta Carglass® og hele Belron-konsernet arbeider vi etter prinsippet med alltid å prøve å reparere en skade før vi skifter ruten. Vi har beregnet at en reparasjon av bilglass gir opptil 44 kg mindre karbondioksid enn å skifte en frontrute.

I løpet av 2015 ble det gjennomført 3 millioner reparasjoner på Belron verkstedene rundt om i verden, noe som medførte en utslippsbesparelse på 126 000 tonn. Som kunde har du også mulighet til å redusere belastningen på miljøet ved å reparere en skade med en gang – før ruten sprekker!

Skadet bilglass?

Alle ruter, alle kjøretøy! ✔

Hurtigruta Carglass® kan reparere eller skifte alle typer for alle merker, modeller og årsmodeller.

Bestille time nå!

Vi er stolte over å si at Hurtigruta Carglass® igjen har fått en gull-rating i Ecovadis. I år fikk vi 71 poeng og det er blant topp 3 % av alle bedrifter i hele verden som er sertifisert av Ecovadis. Dette betyr at vi har mange gode rutiner på plass for å håndtere CSR (Corporate social responsibility - Bedriftenssamfunnsansvar). Ecovadis går ut på hvordan vi driver business, hvordan vi jobber med våre samarbeidspartnere og leverandører, og hvordan vi engasjerer oss i miljøvennlige tiltak og innvirkning på lokalsamfunnet.

Kundeomtaler

Vi bryr oss om hva våre kunder synes om våre tjenester. Alle som har utført en jobb hos oss får muligheten til å gi oss en tilbakemelding. Om kunden ønsker å dele denne omtalen med andre blir den publisert her, uansett hvilken tilbakemelding det er.

Omtaler

Forsikringsselskapene er veldig opptatt av ulike standarder (ISO, Ecovadis)

  • Etisk forretningspraksis: (Labor Practices)- Carglass® er plassert blant topp 18% av leverandører som er vurdert i kategorien vedlikehold og reparasjon av motorvogner.

  • Rettferdige arbeidsforhold: (Fair Business Practices) - Carglass® ligger på topp 5% av leverandører som er vurdert i kategorien vedlikehold og reparasjon av motorvogner.

Miljøforpliktelser

  • Vi vil til enhver tid holde oss innenfor miljølovgivningen og andre relevante miljøkrav som stilles.

  • I alle forandringer som har potensiell påvirkning på miljøet vil vi være bevisste på hvordan dette vil påvirke miljøet.

  • Vi vil alltid søke kontinuerlig forbedring av våre miljørutiner.

  • Vi vil være miljøbevisste i produksjonen vår, der avfallssortering er viktig. Resirkulering av avfall er en del av vår hverdag og stadig jobber vi for å bli bedre.

  • Vi vil proklamere for mer bevissthet når det gjelder miljø. Vi vil lære våre ansatte hva Hurtigruta Carglass® står for.

  • Vi vil velge våre leverandører og samarbeidspartnere som fyller de miljøkrav som stilles av Hurtigruta Carglass®.

Ecovadis 2021