Skifte av bilglass

En glasskade er ikke begrenset til din frontrute. En knust bilrute eller bakrute vil eksponere både bilen og passasjerer for vær og tyveri. Med en midlertidig løsning som for eksempel plastrute vil verdigjenstander samt bilens interiør være svært utsatt.

Har du knust bilrute eller trenger reparasjon av bilglass? Ring Hurtigruta Carglass® - vi kan reparere eller skifte alle typer bilglass på alle bilmerker, modeller og årsmodeller. Når du avtaler en tjeneste hos Hurtigruta Carglass® jobber vi for å finne tid og best tilgjengelig sted for deg. Vi har avdelinger fra Alta i Nord til Kristiansand i Sør og står klare for å gi deg rask og god service – uavhengig av hva slags bilmerke eller modell du kjører.

Hvordan skifte en bilrute?

Når du kommer til Hurtigruta Carglass® for å skifte bilglass vil våre teknikere:

  1. Ta en vurdering av skaden

  2. Fjerne dørpanelet slik at vi får tilgang til hele glasset

  3. Støvsuge alt glass og støv i bilen

  4. Sette inn et nytt bilglass

  5. Teste funksjonen til glasset

  6. Sette tilbake dørpanelet

  7. Rengjøre bilen og alle bilruter

Kundeomtaler

Vi bryr oss om hva våre kunder synes om våre tjenester. Alle som har utført en jobb hos oss får muligheten til å gi oss en tilbakemelding. Om kunden ønsker å dele denne omtalen med andre blir den publisert her, uansett hvilken tilbakemelding det er.

Omtaler

Prosessen vår er enkel og rask, ingen grunn til bekymring - det lover vi deg. Bestill vår service i dag!

Trenger du hjelp med bilglass i Oslo? Finn nærmeste avdeling her: Avdelinger Oslo

For alle typer ruteskader, steinsprutskader eller sprekker i enten frontruten eller sideruten, vil skifte av bilglass være den sikreste løsningen for best resultat. Hos Hurtigruta Carglass® får du garantert bilglass som er produsert ifølge OEM*-standard. Skifter du til ny frontrute hos oss får du en rute som er levert fra samme leverandør som leverer til bilprodusentene. Slik er vi sikre på at alt bilglass vi monterer er like godt som det originale.

Hurtigruta Carglass® har kunnskapen du kan stole på.

Trenger du nye vindusviskere? ✔

» Hos Hurtigruta Carglass® kan du kjøpe nye kvalitetsviskere fra Bosch. Legg enkelt til vindusviskere når du bestiller time på nett.

  • Vindusviskere frontrute kun kr. 749,-

  • Vindusviskere bakrute kr. 375,-

Bestille time nå!

Tjenesten er levert av sertifiserte teknikere

Alle våre teknikere er sertifisert til å skifte og reparere alt av bilglass. Treningen innebærer Belron Way of Fitting som er utviklet av Belron Technical. The Belron Way of Fitting betyr at hver tjeneste blir gjennomført med samme prosess – uavhengig av hvilken avdeling du besøker i verden – for å oppnå Belrons høye kvalitetsstandard på alle tjenester vi utfører.

110A0291

Rask service

Hele prosessen ved skifte av bilglass tar ca. 3 timer. Her vil teknikeren også rengjøre bilen innvendig og vaske frontruten innvendig slik at du kan komme deg raskt tilbake på veien.

Får du en steinsprutskade er det viktig å få reparert den så fort som mulig så glasset ikke sprekker. Kontakt Hurtigruta Carglass®. Vi kan reparere eller skifte alle typer glass for alle merker, modeller og årsmodeller.

I Hurtigruta Carglass® prøver vi alltid å reparere frontruten din før vi eventuelt skifter den. Da sparer vi deg vanligvis for både tid og penger. Hvis du har forsikring med glassdekning vil reparasjon av steinsprutskader være dekket av forsikringen, og vil ikke påvirke bonusen din. Vi tar oss av papirarbeidet i forhold til forsikringsselskapet. Hvis du ikke har forsikring med glassdekning kan Hurtigruta Carglass® likevel hjelpe deg. Bestille en time online nå og en av våre kundemottakere vil kontakte deg.

Ring Hurtigruta Carglass® for å bestille time eller andre henvendelser 22 59 40 03.

Bestille time online nå