Hurtigruta Carglass® – en del av Belron®

Hurtigruta Carglass® er en del av Belron® – verdens største selskap innen bilglass.

Hurtigruta Carglass® er landsdekkende, og vi hjelper deg å reparere og skifte frontrute uavhengig av bilmerke eller årsmodell på bilen din.

Belron® har virksomhet i 40 land, og har ca. 29 000 ansatte, av disse er over 12 500 høyt kvalifiserte teknikere som betjener mer enn 18 millioner kunder hvert år. I mange land har vi mulighet til å reparere og skifte frontruter 24/7. I gjennomsnitt reparerer vi 7.800 frontruter hver dag og utfører et arbeid hvert 3. sekund.

Vi leverer alltid kundeservice i verdensklasse. Vi måler kundetilfredsheten i alle land ved å be kundene om å vurdere oss, basert på dette spørsmålet: "Hvor sannsynlig er det at du anbefaler oss til en venn eller kollega?" Vi er veldig stolte av at vår rangering i Norge på over 85%.

Hurtigruta Carglass® sitt formål er at alle våre teknikere alltid har tilgang til bilglass av høyest kvalitet. Belron® har mer enn 95% av rutene tilgjengelig til enhver tid og har over 3,5 millioner ruter på lager.

Belron Way of Fitting

Belron Way of Fitting er utviklet av Belron Technical. The Belron Way of Fitting betyr at hver tjeneste blir gjennomført med samme prosess – uavhengig av hvilke avdeling du besøker i verden – for å oppnå Belrons høye kvalitetsstandard på alle tjenester vi utfører.

Dette bidrar til:

  • Økt sikkerhet for både kunder og våre teknikere.

  • En gjennomgående høy teknisk kvalitet i henhold til Belrons standard.

  • En kontinuerlig utvilkling av tjenester og kundeservice.

Belron Way of Fitting er en levende prosess – vi arbeider kontinuerlig med teknologisk utvikling for å sikre at vår løsning alltid er et skritt foran. En viktig del av dette trinnet er alltid å gi våre teknikere et bransjeledende verktøy, slik at de har mulighet til å forbedre sine tekniske ferdigheter.

Belron Technical

For å utvikle ny teknologi og drive frem bransjestandarder har vi forsknings- og utviklingsavdelingen Belron Technical. På Belron Technical jobber de med innovasjon og forskning som blir til ny kunnskap og teknologi i Belron Way of Fitting.

Miljø

Vi tenker på miljøet og prøver alltid å reparere steinsprutskaden først!

Som verdens ledende konsern innen bilglass tar vi miljøutfordring på alvor. Vi jobber hele tiden med å være miljøbevisste og se muligheter for hvordan vi kan spare miljøet. Ved å måle vårt karbonutslipp har vi gjort det mulig å ta kontroll over karbonutslipp vi selv genererer. Hos Hurtigruta Carglass® og hele Belron-konsernet arbeider vi etter prinsippet med alltid å prøve å reparere en skade før vi skifter ruten. Vi har beregnet at en reparasjon av bilglass gir opptil 44 kg mindre karbondioksid enn å skifte en frontrute.

I løpet av 2015 ble det gjennomført 3 millioner reparasjoner på Belron verkstedene rundt om i verden, noe som medførte en utslippsbesparelse på 126 000 tonn. Som kunde har du også mulighet til å redusere belastningen på miljøet ved å reparere en skade med en gang – før ruten sprekker!

Vi er stolte over å si at Hurtigruta Carglass® igjen har fått en gull-rating i Ecovadis. I år fikk vi 71 poeng og dette er blant topp 3 % av alle bedrifter i hele verden som er sertifisert av Ecovadis. Dette beviser at Hurtigruta Carglass® tar sitt samfunnsansvar og har en bevisst miljøprofil. Vi har gjennom de senere år hatt stort fokus på gjenvinning av glass, redusere CO2 utslippet og å gi tilbake til samfunnet enten gjennom Belron eller våre egne prosjekter i Norge. Ecovadis går ut på hvordan vi driver business, hvordan vi jobber med våre samarbeidspartnere og leverandører, og hvordan vi engasjerer oss i miljøvennlige tiltak og innvirkning på lokalsamfunnet.

Ler mer: Ecovadis