Våre tjenester

STEINSPRUT

Steinsprutreparasjon

Reparerer du steinsprutskaden før glasset sprekker sparer du både tid og penger, det er også bedre for miljøet. Vi reparerer alltid når det er mulig.

REPARASJON ER BEDRE FOR MILJØET

Hva kan repareres?

 • 1-3 steinsprutskader

 • Anbefales ikke i synsfeltet

 • 3 cm fra kanten

Når skal man bytte?

 • Ruten er skadet og kan ikke repareres

 • Sprekt eller skaden er over 6 cm

 • Skadet side- eller bakrute

Bytte frontrute

Bytte frontrute

En sprekk i frontruten påvirker både sikten og sikkerheten. Derfor er det viktig å skifte ruten så fort skaden er oppdaget, for å ivareta sikt og sikkerhet.

TILBEHØR

Gratis steinsprutplaster

Vi anbefaler alltid våre kunder å ha steinsprutplaster liggende i bilen. Det er viktig å dekke til det skadede området så fort du oppdager en skade for å unngå forurensing.

Rekalibrering

Kamera i frontruten?

Dagens bilmodeller har vanligvis et kamera eller sensor i frontruten som støtter sikkerhetssystemene i bilen din. Hurtigruta Carglass® kan rekalibrere systemer og kameraer på alle bilmodeller.

 • Alle bilmerker

  Vi reparerer og skifter bilglass på alle merker og modeller.

 • Dekket av forsikringen

  Vi håndterer all kontakt med forsikringsselskapet og du betaler kun egenandel på avdelingen.

 • Norsk kjøpslov

  Vi forholder oss til norsk kjøpslov ved reparasjon og skifte av bilglass.

Produkt

Glem ikke vindusviskere

Vi selger kvalitetsviskere fra Bosch og monterer nye vindusviskere for deg. Legg dette enkelt til ved bestilling av time.

kr. 749

kr. 749

Finn en ledig time

Se ledige timer og avdelinger i nærheten

Reparer steinsprutskaden før ruten sprekker! For sent? Vi hjelper deg med å skifte bilglass✔

Hurtigruta Carglass® hjelper deg uansett hvilken glasskade du har fått. Vi reparerer steinsprutskader og skifter bilglass uansett merke og modell om det er personbil, varebil, lastebil eller bobil. Din bil er i trygge hender hos oss og våre dyktige teknikere leverer alltid god service og kvalitet.

Vi kan hjelpe deg med:

God sikt med nye vindusviskere

Kjører du rundt med en glasskade? Ofte blir viskerbladene skadet på grunn av steinsprut. Hurtigruta Carglass® selger kvalitetsviskere fra Bosch. Du kan enkelt legge til når du bestiller time. Vi monterer nye viskere for deg.

Bosch vindusviskere til frontrute kr. 749,- (pr. sett)

Bestille time online nå

Populære tilleggsprodukter

Populære tilleggsprodukter:

Legg enkelt til tilleggsprodukter når du bestiller time. Ønsker du å kjøpe vår glasspray, kjører du innom nærmeste avdeling.

Kvalitet og garanti

Hurtigruta Carglass® tilbyr garanti i henhold til norsk kjøpslov. Alt arbeid er utført i samsvar med bilfabrikantenes anvisninger og Belron Way of Fitting.

Innenfor rammene for Hurtigruta Carglass® kvalitetsprogram har vi opplæring og kontinuerlig evaluering av våre teknikere. Vi følger alltid produsentens monteringsanvisning for å sikre kvalitet på arbeidet og teknikerne tar alltid forhåndsregler for å beskytte bilen din. Våre teknikere bruker alltid vernebriller, hansker og ergonomisk verktøy for å forebygge arbeidsskader.

I Hurtigruta Carglass® bruker vi kun glass som er produsert ifølge OEM-standarder, levert direkte fra bilprodusentens leverandør. Slik er vi sikre på at alt bilglass vi monterer er like godt som det originale.

Les mer om originalglass her.

Bestille time online nå