Velkommen til Hurtigruta Carglass® Drammen

Stengt

Åpner mandag 08:00

Bestill time

TIPS

Legg til Carglass® RainAway-behandling når du bestiller time

Åpningstider

Besøk oss her

Nedre Strandgate 80 , 3015, DRAMMEN

Få veibeskrivelse

Språk:

Norsk Bokmål, English

Tjenester hos Hurtigruta Carglass® Drammen

Steinsprut? Kostnadsfri reparasjon av bilglass Hurtigruta Carglass® hjelper deg med å reparere steinsprutskaden. En steinsprut som ikke repareres risikerer å utvikle seg til en sprekk i frontruten og dermed en potensiell sikkerhetsfare. Vi reparerer frontruten din på ca. 30 minutter. Våre teknikere har høy, teknisk ekspertise og lang erfaring med alt arbeid som utføres innen bilglass. Dette vil spare deg for både tid og penger. Noen ganger vil type skade, størrelse og plasseringen av skaden på frontruten ha en betydning, slik at hele ruten må skiftes.

Vi skifter alle typer bilglass Hurtigruta Carglass® hjelper deg med å skifte frontrute. Frontruten er en bærende del av karosseriet til bilen og fungerer også som støtte mot kollisjonsputen på passasjersiden ved en eventuell ulykke. Hos Hurtigruta Carglass® har vi det nyeste utstyret for å utføre ruteskift uavhengig av år, merke eller modell. Vi rekalibrerer også sikkerhetssystemene dine som kan bli påvirket av utskifting av frontruten. Vi kan bytte alle rutene på bilen dine, ikke bare frontruten, men også side-eller bakrute.

Priser hos Hurtigruta Carglass® Drammen

Priser bilglass Har du har hel- eller delkasko, så er en reparasjon av bilglass kostnadsfri. Ved skifte av bilglass må du som regel betale en egenandel på kr. 2500,- Resten dekkes av forsikringen din – og som vi tar oss av. Enkelt sagt vil kostnaden avhenge av tre hovedfaktorer: Type skade, f.eks. steinsprut eller sprekk. Hvilken rute som er skadet, f.eks. frontruten eller en siderute. Om bilforsikringen din har dekning for glasskader.

Pris med eller uten forsikring Uansett om du har forsikring, kun ansvarsforsikring eller ingen forsikring på bilen, hjelper vi deg. Vi samarbeider med alle forsikringsselskapene i Norge, så når du trenger vår hjelp er det bare å bestille en time så tar vi alt papirarbeid i forbindelse med forsikring. Hvis du må betale noe, trenger du likevel ikke kontakte forsikringsselskapet fordi vi også har oppgaven med å ta betaling direkte fra deg.

På verkstedet

  • Lever bil på morgenen

    Lever bil på morgenen før dagen din starter. Vi gir deg beskjed når bilen er klar for henting.

  • Kaffe & wifi

    Ta en kaffepause eller benytt deg av vårt wifi, mens du venter på verkstedet.

  • Lånebil etter avtale

    Ring oss for avtale hvis du har behov for lånebil.

MILJØ

Vi tenker på miljøet og prøver alltid å reparere steinsprutskaden først!

Å reparere en frontrute er ca. 5 ganger bedre for miljøet enn å skifte en rute - det besparer ca. 44 kg CO2 per jobb