Rask hjelp med din glasskade

DNB anbefaler Hurtigruta Carglass®

Som hovedsamarbeidspartner til DNB Forsikring, er Hurtigruta Carglass anbefalt for reparasjon og skifte av bilglass. Vi er spesialister på bilglass og har teknologien til å skifte og reparere bilglass, og rekalibrere kamera på alle bilmerker og modeller, med landsdekkende avdelinger for rask og enkel service. Det gir deg med bilforsikring fra DNB og som opplever sprekk i ruta, steinsprut eller andre glasskader som krever reparasjon eller bytte, trygghet for at du kan få hjelp når du trenger det.

DNB bilforsikring har mange fordeler og dekninger – blant annet for glasskader på frontrute, side- og bakvinduer og glasstak. Les mer om bilforsikring fra DNB. – Og er du på utkikk etter ny bil og trenger hjelp med finansieringen? Da kan du beregne og søke billån hos DNB, så får du samlet både lån og forsikringer på ett og samme sted.

Få bedre sikt med Carglass® RainAway

Vi tilbyr Carglass® RainAway-behandling til ruter slik at det blir lettere å skrape bort is og snø på vinteren, avviser regn og gir betydelig bedre sikt.

Legg til Carglass® RainAway under tilbehør når du bestiller time. Kun kr. 449,-

Carglass® RainAway for en bedre sikt

Carglass® RainAway for en bedre sikt

Sikker tjeneste nær deg

Hurtigruta Carglass® har ekspertisen og teknologien til å skifte og reparere bilglass på alle bilmerker og modeller. I tillegg kalibrerer de sikkerhetssystemene i bilen etter ruteskift, der hvor dette er påkrevet.

Hurtigruta Carglass® er landsdekkende med avdelinger fra Alta i nord til Kristiansand i sør.

Finn ledig time

Se ledige timer og avdelinger i nærheten.

START BESTILLINGEN