På bilferie i utlandet?

Vi hjelper deg dersom du får steinsprutskade eller knust bilglass på ferie!

Mange nordmenn drar på bilferie til utlandet, og uhell kan fort skje på veien. Får du en steinsprutskade eller knust bilglass i ferien, så kan vi hjelpe deg – uansett hvor du er på reise. En bil med knust rute kan fort ødelegge ferien, og i et enkelte land er det også kjøreforbud ved skade på bilglass. Det er dessuten kjedelig med uforutsette utgifter på turen – og det kan vi spare deg for! Vi har verksteder som kan hjelpe deg i hele 34 land.

Spylervæskeavtalen

Trykk på knappen for å melde deg inn i Hurtigruta Carglass® sin Spylervæskeavtale!

SPYLERVÆSKEAVTALE

Du ringer bare +47 21 49 22 47, så kan du snakke norsk med kundesenteret vårt. Vi guider deg til nærmeste Carglass-verksted og ordner kostnadsfri reparasjon dersom du har kasko eller delkasko. Vi tar oss av alt papirarbeid i forbindelse med forsikring – og du kan trygt kjøre videre, og ha en fortsatt god ferie!

Hurtigruta Carglass® er en del av Belron® – som har virksomheter i 40 land. Totalt er det ca. 29 000 ansatte, og av disse er over 12 500 høyt kvalifiserte teknikere som betjener mer enn 18 millioner kunder hvert år. I mange land har vi mulighet til å reparere og skifte frontruter 24/7. I gjennomsnitt reparerer vi 7 800 frontruter hver dag og utfører i gjennomsnitt et arbeid hvert 3. sekund.

Bilferie i utlandet?Vi hjelper deg med bilglass
Er du på ferie i utlandet og trenger hjelp i forbindelse med bilglass?Ring +47 21 49 22 47 – så hjelper vi deg!