Oslo, Grønnland

Våre tjenester

Bestill time

Reparer steinsprutskaden før ruten sprekker! For sent? Vi hjelper deg med å skifte bilglass✔

Hurtigruta Carglass® hjelper deg uansett hvilken glasskade du har fått. Vi reparerer steinsprutskader og skifter bilglass uansett merke og modell om det er personbil, varebil, lastebil eller bobil. Din bil er i trygge hender hos oss og våre dyktige teknikere leverer alltid god service og kvalitet.

Vi kan hjelpe deg med:

God sikt med nye vindusviskere

Kjører du rundt med en glasskade? Ofte blir viskerbladene skadet på grunn av steinsprut. Hurtigruta Carglass® selger kvalitetsviskere fra Bosch. Du kan enkelt legge til når du bestiller time. Vi monterer nye viskere for deg.

Bosch vindusviskere til frontrute kr. 599,- (pr. sett)

Populære tilleggsprodukter:

Legg enkelt til Aquapel-behandling eller Bosch vindusviskere når du bestiller time. Ønsker du påfyll av spylervæske eller å kjøpe vår glasspray, kjører du innom nærmeste avdeling.

Skademelding

Vi samarbeider tett med de fleste av de store forsikringsselskapene i Norge, så når du trenger vår hjelp er det bare å bestille en time online. Vi ordner alt papirarbeid i forbindelse med forsikring. Hvis du må betale noe, trenger du likevel ikke kontakte forsikringsselskapet, da dette blir fikset på avdelingen.

Skademeldingsskjema

Ring Hurtigruta Carglass® for å bestille time eller hvis du har andre spørsmål på 22 59 40 03.

Bestille time online nå

Skademeldingsskjema LeasePlan

Last ned her:

Skademeldingsskjema Leasplan

Kvalitet og garanti

Hurtigruta Carglass® tilbyr garanti i henhold til norsk kjøpslov. Alt arbeid er utført i samsvar med bilfabrikantenes anvisninger og Belron Way of Fitting.

Innenfor rammene for Hurtigruta Carglass® kvalitetsprogram har vi opplæring og kontinuerlig evaluering av våre teknikere. Vi følger alltid produsentens monteringsanvisning for å sikre kvalitet på arbeidet og teknikerne tar alltid forhåndsregler for å beskytte bilen din. Våre teknikere bruker alltid vernebriller, hansker og ergonomisk verktøy for å forebygge arbeidsskader.

I Hurtigruta Carglass® bruker vi kun glass som er produsert ifølge OEM-standarder, levert direkte fra bilprodusentens leverandør. Slik er vi sikre på at alt bilglass vi monterer er like godt som det originale.

Les mer om originalglass her.

Bestille time online nå

Slitt frontrute – en trafikkfare

Slitasje på bilens frontrute gir redusert sikt etter ca. 8000 mil og påvirker kjøreadferden. En frontrute bør sjekkes jevnlig. Steinsprutskade bør repareres så fort som mulig, slitt frontrute må skiftes. Forsikring dekker som regel ikke slitt frontrute eller riper i frontrute.

Vil du vite om din frontrute er trafikkfarlig? Kom innom en av våre avdelinger og vi sjekker frontruten din kostnadsfritt.

Les mer: Riper i frontrute

Bestille time online nå

Trenger du en nøytral takst av bilen din?
  • Skal du snart tilbakelevere leasing-bilen din, og vil se hva du bør reparere før du leverer den?

  • Skal du overta en firmabil eller leasingavtale og ikke vil bli økonomisk ansvarlig for tidligere skader og unormal slitasje?

  • Skal du selge bilen din og vil dokumentere tilstanden på den?

  • Har du en stor bilpark og vil vite tilstanden på bilene?

Les mer her: https://www.carglass.no/biltaksering