RUTESKIFT_LIM

Sprekk i frontrute

Bestill time

Har du fått sprekk i frontruten? Da må som regel ruten skiftes. Bestill time hos Hurtigruta Carglass® nå.

Plassering av sprekk

I de aller fleste tilfeller er det en enkel sak å få reparert en liten steinsprutskade. Har du derimot vært så uheldig å få en mer omfattende steinsprutskade, med en lengre sprekk i frontruten, må den skiftes.

Plasseringen av en sprekk i frontrutens ytterkant kan også medføre at ruten ikke kan repareres. Sprekk i frontrute kan ikke repareres dersom den er lengre enn 6 cm.

Skadet bilglass?

Alle ruter, alle kjøretøy! ✔

Hurtigruta Carglass® kan reparere eller skifte alle typer for alle merker, modeller og årsmodeller.

Bestille time nå!

Reparer skaden så raskt som mulig

Høst, vinter og vår er høysesonger for steinsprutskader – og en sprekk i frontruten er dessverre ganske vanlig. Dette er blant annet et resultat av at det befinner seg mer småstein i veibanen på grunn av strøing. Dekkene, og spesielt vinterdekkene, er generelt ”gode på” å fange opp disse småsteinene – for så å forårsake steinsprut.

Piggdekk som kaster pigger kan også defineres som en form for steinsprut samt forårsake sprekk i frontrute.

På denne tiden er det også enda lettere å få en utvidet sprekk i frontruten, fordi vann legger seg i sprekken og når vannet fryser utvides sprekken. Derfor er det viktig å få reparert sprekken raskt, slik at man beholder god sikt og slipper å skifte hele frontruten.

Les mer: steinsprut

Aquapel

✔ Bedre sikt i regnet ✔ Klar sikt gir redusert bremseavstand ✔ Mindre innsekter på ruten ✔ Vannavvisende glassforsegling

Legg til under tilbehør når du bestiller time.

Kun kr. 399,-

Aquapel

Steinsprutskade reduserer sikkerheten

Har du en sprekk i frontruten, reduseres sikten og dermed også sikkerheten. Dette kan derfor være medvirkende årsak til at bilen din ikke blir godkjent i en EU-kontroll.

En steinsprutskade kan utvikle seg til en sprekk i frontruten og det kan koste deg dyrt - både økonomisk og sikkerhetsmessig. Sørg derfor for å få reparert skaden så raskt som mulig.

Dersom du må bytte frontrute

Hos Hurtigruta Carglass® er du garantert bilglass som er produsert i henhold til OEM-standard. OEM-standard står for Original Equipment Manufacturer, og er bilglass laget etter original standard. Har du en stor sprekk i frontruta og må skifte til ny? Hos Hurtigruta Carglass® får du en frontrute som er levert fra samme fabrikant som bilprodusenten.

Du kan dermed være sikker på at bilen din ruller ut på veien igjen med samme kvalitet som før skaden oppstod, etter skifte av bilglass hos Hurtigruta Carglass®.

Slik skiftes ruten

Når en skadet frontrute skiftes, må prosesser for liming følges nøye slik at sikkerheten og bilens strukturelle styrke blir ivaretatt. Vi følger strenge rutiner og bilfabrikantens anvisninger for å sikre dette. Bilens karosseri og interiør blir alltid beskyttet.

Hvert eneste ledd i prosessen blir utført av fagfolk – med høy kompetanse og lang erfaring.

Skadet bilglass?

Hurtigruta Carglass® reparerer alle ruter. Vi kan reparere eller skifte alle typer bilglass for alle bilmerker, modeller og årsmodeller.

Vi utfører følgende tjenester:

Bestill time enkelt på nett i dag. Kontakt oss gjerne på telefon eller mail dersom du har spørsmål til tjenestene våre.

Ring Hurtigruta Carglass® for å bestille time eller andre henvendelser 22 59 40 03.

Bestille time online nå