Hero Carglass fitter back small

Riper i frontrute

Bestill time

Riper i frontrute

Har du fått synlige riper i frontruten eller har en frontrute som er slitt? Riper i frontrute kan dessverre ikke repareres, da det oppstår optiske feil i bilglasset og trafikkfarlige situasjoner kan oppstå.

Riper i frontrute reduserer sikkerheten

Har du riper i frontruten, så reduseres sikten – og dermed også sikkerheten. Slitasje og riper i frontrute er trafikkfarlig og kan derfor også være grunn – og medvirkende årsak – til at bilen din ikke vil bli godkjent i en EU-kontroll.

Skadet bilglass?

Alle ruter, alle kjøretøy! ✔

Hurtigruta Carglass® kan reparere eller skifte alle typer for alle merker, modeller og årsmodeller.

Bestille time nå!

Riper i frontrute? Ta kontakt med Hurtigruta Carglass® i dag!

Hurtigruta Carglass® tilbyr rask og effektiv skifte av din frontrute om den har fått riper. Glassforsikring dekker ikke slitasje eller riper i frontrute.

Finn vår nærmeste avdeling ved hjelp av vår avdelingsveiviser – og bestill time på nett i dag for å avtale reparasjon eller skifte av din frontrute, på et tidspunkt som passer for deg.

Hvordan unngå riper i frontrute?

Riper i frontrute kan koste deg dyrt – både økonomisk og sikkerhetsmessig. Unngå riper og unødvendig slitasje! En frontrute som er tatt godt vare på, gir bedre sikt og øker trafikksikkerheten. Slik tar du vare på frontruten:

  • Bruk kun isskrape av hardplast som er rett og uten hakk og skader. (Bruk av CD-covere, lightere og lignende, lager riper i frontruten og ødelegger bilglasset). Tørk alltid av isskrapen før bruk, slik at den er fri for sandkorn og smuss. Skrap alltid fra deg, og løft isskrapa for å unngå riper i frontrute.

  • Tørk av vindusviskerne ofte. Slik unngår du at sandkorn og annen skitt ikke lager riper. Bruk gjerne asfalt- og tjærefjerner, som også fjerner insektsrester. Asfalt inneholder blant annet olje, som legger seg som en film på en frontrute og kan bidra til riper.

  • Skift vindusviskerne jevnlig. Gode viskere er en billig livsforsikring og gjør at du ikke får riper i frontruten.

  • Bruk spylervæske! Manglende bruk vil også kunne bidra til skade på overflaten av bilglass. Uten spylervæske kan vindusviskere opptre som pussepapir og lage riper i frontruten.

  • Hold ruta ren, med jevnlig bruk av bilglassrens. Den vil fjerne petroleumsbaserte blandinger og smuss som kommer fra veidekket, og vil bidra til å unngå riper i frontrute. Prøv vår glasspray som du får kjøpt på alle våre avdelinger.

Skadet bilglass? Riper frontrute?

Alle ruter, alle kjøretøy!

Hurtigruta Carglass® kan reparere eller skifte alle typer for alle merker, modeller og årsmodeller. Riper i frontrute dekker ikke forsikringen - gjerne kontakt oss for et uforpliktende tilbud på skifte av frontrute uten forsikring.

Ring Hurtigruta Carglass® for å bestille time eller andre henvendelser 22 59 40 03.

Bestille time online nå

Trenger du nye vindusviskere?

» Hos Hurtigruta Carglass® kan du kjøpe nye kvalitetsviskere fra Bosch. Legg enkelt til vindusviskere når du bestiller time på nett.

  • Vindusviskere frontrute kun kr. 599,-

  • Vindusviskere bakrute kr. 249,-

  • Vindusviskerpakke, front og bakrute kr.699

Bestille time nå!