RUTESKIFT

Bytte frontrute

Bestill time

Trenger du å skifte frontrute? Ruteskift på alle merker og modeller ✔

Hos Hurtigruta Carglass® er du garantert bilglass som er produsert ifølge OEM*-standard. Det er mange grunner for å skifte frontrute:

  • om frontruten har sprukket

  • har flere enn 3 steinsprutskader

  • steinsprutskaden er plassert mindre enn 3 cm fra kanten av vinduet

  • steinsprutskaden er for stor til å repareres

  • frontruten er slitt

Bestille time online nå

Skadet bilglass?

Alle ruter, alle kjøretøy! ✔

Hurtigruta Carglass® kan reparere eller skifte alle typer for alle merker, modeller og årsmodeller.

Bestille time nå!

Når må jeg bytte frontrute?

Vi tar alltid en nøye vurdering av skaden før vi utfører frontruteskift. Dersom skaden kan repareres, vil dette alltid være det beste valget. Dersom skaden allerede har begynt å slå sprekker eller har blitt forurenset, må hele frontruten skiftes ut.

For å unngå at skaden kan slå større sprekker i ruten, anbefaler vi at du teiper det skadede området så fort du oppdager steinsprut. Ha derfor alltid steinsprutplaster liggende i bilen. Deretter anbefaler vi at du bestiller time så fort som mulig for å få skaden reparert.

Ved skifte av frontruter beskytter vi først karosseriet og interiøret, deretter fjerner vi den ødelagte ruten. Deretter bruker vi primer og et spesial lim før vi monterer inn den nye ruten. Limet må tørke i 30 minutter før bilen kan kjøres igjen.


Kundeomtaler

Vi bryr oss om hva våre kunder synes om våre tjenester. Alle som har utført en jobb hos oss får muligheten til å gi oss en tilbakemelding. Om kunden ønsker å dele denne omtalen med andre blir den publisert her, uansett hvilken tilbakemelding det er.

Omtaler

Hvor kan jeg skifte frontrute?

Vi har avdelinger rundt i hele Norge, slik at du enkelt kan finne den avdelingen som passer best for deg til frontruteskift. Du kan enkelt bestille time til skifte av bilglass på nett. Din bil vil alltid være i trygge hender hos oss. Vi benytter kun glass fra godkjente produsenter slik at du kan være trygg på at du alltid får glass av høyeste kvalitet.


Hva koster det å bytte frontrute?

Dersom du må skifte frontrute vil det som regel forekomme en egenandel på kr. 2500,- avhengig av forsikringsselskap og skadeomfang. Se en oversikt over priser her

Prisen påvirkes blant annet av:

  • Type skade i frontruta

  • Hvilken rute som er skadet

  • Din bilforsikrings dekningsområdet

Sjekk gjerne pris i vår online-booking. Her vil du se et prisoverslag før du bestiller time.

* OEM: Original Equipment Manufacturer. Bilglass laget etter original standard.

Aquapel

✔ Bedre sikt i regnet ✔ Klar sikt gir redusert bremseavstand ✔ Mindre innsekter på ruten ✔ Vannavvisende glassforsegling

Legg til under tilbehør når du bestiller time.

Kun kr. 399,-

Aquapel

Ring Hurtigruta Carglass® for å bestille time eller andre henvendelser 22 59 40 03.

Bestille time online nå